Nira Caledonia – small luxury hotel

Nira Caledonia, small luxury hotels of the world

Ett litet lyxhotell nära Edinburghs stad med alla fina butiker på George Street. Gångavstånd till Edinburgh Castle & Old Town.

A small luxury hotel close to Edinburgh city with all the nice shops on George Street. Walking distance to Edinburgh Castle & Old town.

Vi hade ett trevligt litet familjerum med ett ganska stort badrum. Tyvärr var restaurangen och baren stängd på grund av restaurering, som vi hade fått information om i förväg. Personalen serverade oss mycket trevliga frukostar i rummet och rekommenderade trevliga restauranger. En mycket trevlig vistelse i Edinburgh, om jag besöker Edinburgh igen kommer jag att bo på detta trevliga, mysiga hotell igen.

We had a nice small family room with a quite big bathroom. Unfortunately the restaurant & bar was closed due to restoring, which we had gotten information about beforehand. The staff served us very nice breakfasts in the room and recommended nice restaurants. A very pleasant stay in Edinburgh, if I visit Edinburgh again I will stay at this nice cozy hotel again.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *