Bill&Coo – Boutique hotel Mykonos

Jag älskar att bo på hotell och på detta lyxiga Bill&Coo boutique hotel i Mykonos trivdes vi enormt, om ni ska till Mykonos i sommar och inte har möjlighet att bo där så rekommenderar  jag en drink på på kvällen, utsikten är fantastisk.

www.bill-coo-hotel.com

I love staying at a hotel and at this luxurious Bill&Coo boutique hotel in Mykonos we really enjoyed it, if you are going to Mykonos this summer and can not live there I would recommend a drink in the evening, the view is amazing.

Maten var utsökt, frukosten en hel upplevelse och jag älskar de små lyxiga detaljerna på rummen och personalen helt underbar, service i högsta klass. Vi har besökt detta hotell 2 ggr och det är helt fantastiskt:)

The food was delicious, the breakfast an entire experience and I love the little luxurious details of the rooms and the staff absolutely wonderful, service of the highest class. We have visited this hotel 2 times and it’s absolutely amazing :)

Bye, bye -αντίο:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *