Good life in Marbella

Good life in Marbella, bra och skönt liv i Marbella, jag njuter av  promenader, god mat, solen och värmen. Igår härliga 26 grader i stekande sol, idag något molnigt, några regndroppar men underbart på morgonen. Härlig morgon promenad efter en god kopp kaffe njöt jag av havsluften i soluppgången. Promenerade med glada tankar om att det här är livet. Vakna innan klockan ringer, slänga på sig kläder och ut och röra på kroppen i härlig värme, mer behövs inte. Hittade den perfekta baren Moet & Chandon för lite lyx i tillvaron. @moetchandon. I går åt vi lunch på härliga Fresh Food Café och idag avslutande vi eftermiddagen med lite läghetsspaning:)

Good life in Marbella, I enjoy walking, good food, the sun and the heat. Yesterday beautiful 26 degrees in the sun, today a little cloudy, some raindrops but wonderful in the morning. Lovely morning walk after a good cup of coffee, I enjoyed the sea air in the sunrise. Strolled with happy thoughts that this is life. Wake up before the alarmclock , put on clothes and went to nice my body in tthe warm sunrise, no more needed. Found the perfect bar Moet & Chandon for some luxury in life. Yesterday we ate lunch at the lovely Fresh Food Café and today we finish the afternoon with a little bit of   apartment viewing.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *