Happy Easter from Marbella

 

Glad Påsk från ett soligt Marbella, härligt att strosa runt i shorts och linne. Jag njuter verkligen av vår värmen här när vi strosat runt på stan. Njutit av en god lunch vid poolbaren, promenad längs stranden, snygga bilar finns det gott om och en underbar glass toppat med lite shopping. Glömde ju löparskorna hemma och har planerat lite jogging och träning imorgon bitti, så det blev till att köpa nya. Gula fina Asics GT2000 6, så nu hoppas jag på en härlig joggingtur imorgon:)

Happy Easter from a sunny Marbella, lovely to stroll around in shorts and tank top. I really enjoy our warmth weather here as we strolled around the town. Enjoy a good lunch at the pool bar, walk along the beach, a lot of nice cars around, and a wonderful icecream topped with some shopping. I forget my running shoes at home and have planned a little jogging and workout tomorrow morning so I had to buy new ones. Yellow nice Asics GT2000 6, so now I’m hoping for a lovely jogging tour tomorrow :)

Happy Easter

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *