I have a dream, I have a dream about a Porsche

Jag har en dröm om en Porsche. När jag under nattens mörka timmar beger mig mot mitt arbete på Örebro Airport passerar jag Porsche i Örebro,  dessa glada färger och vackra bilar lyser upp min tillvaro i natten.       Det får mig att le och jag fantiserar om vilken färg, vilken modell jag vill ha och att jag skulle ha matchande skor och väska till, ha ha tänk att ha några olika för veckans olika dagar:)   

I have a dream of a Porsche. When I go to work at Örebro Airport during the dark hours of the night, I pass Porsche in Örebro, these happy colors and beautiful cars illuminate my existence in the night. It makes me smile and I imagine what color, what model I want and that I would have matching shoes and bags along, ha ha think of having a few different for the week’s different days :)

En solig dag stannar jag till och går in i butiken, tittar runt, dömmer mig bort i denna blandning av ögongodis och pratar med säljaren vilken bil som skulle passa mig. ett tag var jag inne på en Porsche Cayenne men blir nu sugen på en mer sportig modell. Han presenterar mig för en blågrå skönhet, Porsche 718 Cayman, Graphite Blue Metallic, och han skulle släppa den för ett bra pris, WOW… jag fortsätter drömma… en dag…kan den bli min:) den är så snygg så den är övertäckt men samma modell som den röda läckerbiten.

On a sunny day, I stop and walk into the store, look around, dreaming me away in this mix of eye candy and talk to the seller what car would suit me. For a while I was thinking about a Porsche Cayenne but now I am more into a more sporty model. He presents me for a bluishgrey beauty, Porsche 718 Cayman, Graphite Blue Metallic, and he would let it go for a good price, WOW … I’ll continue dreaming … one day … can it be mine :) it’s so nice so it is covered but the same model as the red beauty.

När våren nalkas kanske Timo tar mig med ut på en tur i hans Porsche GT 3 som var med under Gumball3000 2017. Röd och läcker innan den blev stylad i Martini klädsel inför Gumball:)

When spring comes, Timo may take me on a tour of his Porsche GT 3, which featured under Gumball3000 2017. Red and delicious before it was styled in Martini dress for Gumball :)

So long, see you on the road:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *