Atlantic Road Trip

Halloj, här är vi i Katrineholm på gång att dra iväg för att delta i Atlantic Roadtrip. ATR börjar i Köpenhamn och fortsätter ner mot Sverige och Göteborg för att fortsätta upp till Norge och sen med mål i Sverige, Stockholm.

Vi körde över bron mot Köpenhamn i vackert solsken och mötte ett härligt gäng som ska köra Atlantic Road Trip😊

Hello, here we are in Katrineholm and ready  to head off to the Atlantic Roadtrip. ATR begins in Copenhagen and continues down to Sweden and Gothenburg to continue to Norway and then with final in Sweden, Stockholm.

We drove across the bridge towards Copenhagen in beautiful sunshine and met a lovely bunch of people who are driveing Atlantic Road Trip😊


Solong for now, I will be back soon.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *