Memories from Gumball3000

Minnen från Gumball3000 i starten i Riga, vädret var väl inte på topp men däremot var humöret på alla Gumballers och publik på topp. En härlig stämning med läckra bilar och härligt ljud från alla bilar i starten, en riktig folkfest. Resten av veckan från Riga till Mykonos löpte på bra med härliga upplevelser för alla som åkte på denna häftiga roadtrip.

Memories from Gumball3000 at the star in Riga, the weather was not on top, but the mood of all Gumballers and audiences was on top. A lovely mood with delicious cars and great sound from all the cars at the start, a real festival. The rest of the week from Riga to Mykonos went well with wonderful experiences for anyone who went on this cool roadtrip.

Timo and Klas at the start of Gumball3000 in the Lancia 037 in Riga:)

Isabella and Palle in the Porsche:)

Verkligen härligt att titta tillbaka på denna upplevelse men nu blickar vi framåt mot nästa Road Trip, Atlantic Roadtrip som vi påbörjar i morgon. @atlanticroadtrip Härligt:)

Really lovely to look back on this experience but now we are looking forward to the next Road Trip, Atlantic Roadtrip as we begin tomorrow. @atlanticroadtrip Lovely :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *