Cord 810, V8 1936

Ännu en bilutställning och denna gång vid Vingåkers slott, precis bredvid vårt hus, Retro Classic Motor Meet. 21-23 juli. Timo ställde ut denna häfttiga Cord 810, V8 1936 och jag tänker bara på ZZ Top, she got legs:) när jag ser denna bil.

Another car show and this time at Vingåkers Castle, right next to our house, Retro Classic Motor Meet. 21-23 July. Timo exhibited this tight Cord 810, V8 1936 and I’m just thinking about ZZ Top, she got legs :) when I see this car.

De ville även att Timo skulle ställa ut Porschen från Gumball3000, en hel del fina bilar,men sen var det skönt med ett dopp i poolen denna härliga varma och soliga julidag:)

They also wanted Timo to exhibit Porschen from Gumball3000, a lot of nice cars, but then it was nice with a swim in the pool this lovely hot and sunny christmas day :)

So long for now:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *