Car and bike meet 2017, Askersund

Vi rör oss inte bara runt sportbilar, rallybilar och snabba vrålåk.

En härlig och solig dag i juli tog vi ut Hot Rodden för en sväng till Askersund för att titta på blänkande gamla amerikanare och också en del rosthögar i mina ögon. Vi ställde även ut Hot Rodden, Ford 1930 på Car and bike meet 2017. car and bike meet

We are not only concerned with sports cars, rally cars and fast supercars.

On a beautiful sunny day in July, we took Hot Rodd for a turn to Askersund to look at the shining old Americans and also some old junks in my eyes. We also put out Hot Rodd Ford 1930 at Car and bike meet event.

Många fina färger och former på alla dessa fina gamla bilar som jag inte ens memorerat namn och bilmodeller på. Mitt hjärta klappar nog mer för de häftiga sportbilarna men jag tycker alla event är roliga att åka på:)

Many nice colors and shapes on all these nice old cars that I have not even memorized names and car models on. My heart beats more for the cool sports cars, but I think all events are fun to go on :)

Timo vann första pris för bästa Hot Rodd, här står han mittemot andra pristagaren i Hot Rodd nr2. Det var roligt med tanke på att lördagen innan vann han Best Car med sin Lancia i Gumball3000, Mykonos. 

Timo won first prize for Best Hot Rodd, here he stands opposite the other prize winner in Hot Rodd nr2. It was fun considering last Saturday he won Best Car with his Lancia in Gumball3000, Mykonos.

Grattis:)

Congratulations:)

So long for now:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *