Gumball3000 in Mykonos

Friday 7th July

Här väntar vi på en bar och släcker törsten med en kall svalkande öl och coca cola i hettan vid Old Port där alla Gumball3000 bilar ska komma till Mykonos från Athen. Vi träffade några grabbar från Gumball3000 team som äntligen kunde berätta lite mer exakt var och när alla bilar skulle komma iland:)

Så nu är de här Gumball3000 in Mykonos:)

Here we are waiting at a bar and quench the thirst with a cold cooling beer and coca cola in the heat at Old Port where all Gumball3000 cars will come to Mykonos from Athens. We met some guys from Gumball3000 team who could finally tell us a little more exactly where and when all the cars were coming in :)


Här kommer Timo gående in i mål för både Lancian och Porschen är på väg till Sverige igen, då fick de åka med Team62, Joakim och Tommy från hotell i Athen och från färgan i Mykonos runt i cortege.

Here comes Timo walkin into goal because both Lancian and Porschen are on it`s way back to Sweden. So Timo and Klas get to ride with t Team62, Joakim and Tommy from hotels in Athens and from the ferry in Mykonos around the cortege.

Sen blev det skålar hela kvällen lång med härliga glada människor och en sen ankomst middag på ett fint hotell med tal från Mr Gumball, Maximillian Cooper. Vi sov sen gott på Greco Philia Hotel Boutique, lugnt och mysigt hotel.

Then it was toasting all evening long with nice and happy people and an late arrival dinner at a nice hotel with a speach from Mr Gumball, Maximillian Cooper. We slept good at Greco Philia Hotel Boutique, quiet and cozy hotel.

Welcome with comments from anybody or if you have been at the Gumball3000 race.

So long for now:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *