Gumball3000

Här är hela gänget bakom @team59, supportbil, chaufför av servicebil och goa vänner. I Dubrovnik är alla samlade men dagen efter viker Erik, Figge, Palle, Peter och Bobbie av för hemresa mot Sverige. Thomas och Robin hänger med till Athen för att därifrån köra Porschen hem när Timo och Klas fortsätter till Mykonos där vi väntar😊

Here is the whole gang behind @ team59, support car, driver of service car and good friends. In Dubrovnik everyone is gathered but tthe day after Erik, Figge, Palle, Peter and Bobbie are off for a trip back to Sweden. Thomas and Robin will go to Athens to drive the Porsche home when Timo and Klas continue to Mykonos where we are waiting😊

Morgonstart i Tirana för dagens mål till Athen.

Morning start in Tirana for today’s goal to Athens.
Tankstopp 200km från Athen.

Gas stop 200km from Athens.
Hurra, anländer i Athen, nu väntar Gumball3000 party😊Vi väntar på Mykonos😊

Hurray, arriving in Athens, now Gumball3000 Party is waiting😊

See you guys and Gumballers in Mykonos😊

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *