Roadtrip USA

Vi har ju varit hemma ett tag efter vår roadtrip i USA, tiden gick för fort och dåligt med internet att uppdatera bloggen. Försöker nu summera roadtripen i USA men det är svårt eftersom jag efterhemkomst har jobbat mycket och knappt hunnit reflekterat över vår roadtrip, kanske måste jag återkomma.

Det var en annorlunda resa med många härliga naturupplevelser från bilrutan, härligt sällskap och roliga upplevelser. Vi besökte en Amish familj och det var en annorlunda upplevelse.

Vi kom sen fram till Hot Power tour och träffade en massa härliga människor och fräna bilar.

Vår resa slutade lite drastiskt, brandbilen som hade Cougarn på släp började brinna och vi fick tillkalla brandbil:), och bärgare och polis, allt löste sig så smånigom, bilen blev bärgad till vekstad och vi tog in på hotell runt 12 på natten. Dagen efter tog vi ett flyg tillbaka till Los Angeles för hemresa till Sverige dagen därpå. De andra fotsatte så småningom sin roadtrip mot New York med många härliga upplevevelser.

 

We have been home a while after our road trip in the United States, the time went too fast with the internet to update the blog. I’m trying to summarize the road trip in the United States but it’s hard because I’ve worked a lot and hardly reflected on our road trip, maybe I’ll have to come back.

It was a different journey with many wonderful natural experiences from the car window, lovely company and fun experiences. We visited an Amish family and it was a different experience.

We arrived late at the Hot Power tour and met a lot of lovely people and fired cars.

Our trip ended a bit drastically, the fire truck that had Cougarn on trailer began to burn and we got a fire truck :), and the carrier and police, everything was so bad, the car was getting ready to grow and we entered hotels around 12 at night. The following day we took a flight back to Los Angeles for a trip to Sweden the following day. The others eventually took their roadtrip to New York with many wonderful experiences.

Åerkommer med mer bilder men nu drar det ihop sig till nästa trip, Gumball3000:)

I will be back with more photos but now we will soon head on our next trip Gumball3000:)

Bye for now:)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *