F1 i Abu Dhabi

Tiden bokstavligt talat flyger förbi och jag har under tiden hunnit flyga till New York, Dubai och St Martin:) en härlig höst/vinter med andra ord. Till Dubai åkte vi för att se F1 i Abu Dhabi och vår svenska F1 förare från Kumla/ Örebro Marcus Ericsson.

Time literally flies by and I have meanwhile had time to fly to New York, Dubai and St. Martin :) a lovely autumn / winter in other words. To Dubai we went to see F1 in Abu Dhabi and our Swedish F1 driver from Kumla / Orebro Marcus Ericsson.

DSC00637

DSC00656

 

DSC00646Härliga dagar på F1 banan i Abu Dhabi, Yas Marina Circut med goda vänner i solsken och svalkande öl i ett pulserande ljud av motorer och feststämning vid öltälten. Till och med lite shopping fick jag till, en Ferrari T-shirt och en penna:) hittade tyvärr ingen Lamborghini T-shirt:(

Beautiful days on the F1 track in Abu Dhabi, Yas Marina Circut with good friends in the sunshine and refreshing beer in a pulsing sound of engines and the festive atmosphere at the beer tents. Even a little shopping, I got to a Ferrari T-shirt and a pencil :) unfortunately found no Lamborghini t-shirt :(

IMG_5616

IMG_4423

Nu önskar jag Marcus en strålande säsong med Sauber under 2017, lycka till:)

Now I wish Marcus a brilliant season with Sauber in 2017, good luck :)

Här ett annat motorljud från startbanan/landningsbanan i St Martin, Maho Beach:) 

Here, a different engine sounds from the runway in St Martin, Maho Beach :)

 

Bye for now:)


Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *